Julkaisut

 

 

KauppakamariTieto

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista. Valittavinasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet 11 eri aihealueelta. Lisäksi palvelussa on ajankohtaisia artikkeleita ja kysymys-vastaus –osio.

Palvelua päivitetään säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista asioista.

Palvelua voit käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Voit hankkia käyttöösi tarvitsemasi asiakokonaisuudet tai koko palvelun, vuosilisenssin hinta määräytyy tilaamiesi aihekokonaisuuksien ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Lisätietoja tilaamisesta ja palvelun hinnat näet KauppakamariKaupassa.

 

Artikkelit

KauppakamariTiedossa julkaistaan artikkeleja ajankohtaisista aiheista. Artikkelimme liittyvät seuraaviin aihealueisiin: palkka ja työsuhde, talous ja verotus, ulkomaankauppa ja yhtiöoikeus. Artikkeleiden kirjoittajat ovat KauppakamariTiedon asiantuntijoita, jotka päivittävät tietopalveluita. Artikkelit lähetetään tilaajillemme sähköisen Tietokirjeen mukana. Tietokirjeitä on kolmenlaisia: Palkka ja työsuhde, Talous ja vero ja Ulkomaankauppa.

Pyrimme säilyttämään palvelussamme artikkeleita mahdollisimman pitkään, mutta poistamme ne tekstit, joiden sisältö on vanhentunut. Huomioi kuitenkin aina julkaisupäivämäärä, joka artikkeliin merkitään.

Video: Helsingin seudun kauppakamari

Ammattikirjallisuus

Helsingin seudun kauppakamari tuottaa jäsentemme käyttöön ammattikirjallisuutta juridiikan, taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöjohtamisen, markkinoinnin ja mainonnan sekä lainsäädännön aloilta. Kirjoja on saatavilla niin paperiversioina kuin e-kirjoinakin. Satakunnan kauppakamarin toimistolla on mallikappaleet kirjoista, joten kirjoihin voi tutustua myös kauppakamarin toimistolla. 

Kirjoja voi ostaa jäsenhintaan Helsingin seudun kauppakamarin KauppakamariKaupasta

 
Päivitetty 7.3.2017

Palvelumme

 


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Kauppakamarin numero 4/2018

Hyviä lukuhetkiä Satakunnan kauppakamari -lehden parissa!

 

Satakunnan
kauppakamari

Valtakatu 6
28100 Pori
PL 100, 28101 Pori
www.sata.chamber.fi
kauppakamari(a)sata.chamber.fi

Tietosuojaseloste
Jäsenrekisteriseloste
Lisätietoa evästekäytännöstä

Sosiaalinen media